За Нас

Комунални услуги

Братя Панчеви  ЕООД е фирма за комунални услуги, обслужваща град Ямбол и региона.

Занимаваме се с почистване на септични ями и шахти, отпушване на канали, отводняване на помещения и улици, продухване на канали, както и с други видове комунални услуги повече от 10 години.

Разполагаме с необходимата техника за всеки вид комунална услуга. Нашите машини са оборудвани с необходимата за извършването на качествена работа специализирана техника.

Комунални услуги

Специализирана техника за извършване на комунални услуги – Ямбол

Наводнения и неприятна миризма често са предизвикани от замърсени и запушени канали. С цел намаляване на щетите, в такива случаи е необходима бързата намеса на специализирани фирми за отпушване и отводняване на канали.

Стремейки се да пазим природата чиста, отпадните води се изхвърлят в пречиствателни станции в близост до обектите, в които работим. За целта имаме разрешението на местните власти, както и на РИОКОЗ.
Братя Панчеви, работи за комфорта и спокойствието на своите клиенти. Намесата ни е винаги навременна и изключително професионална, ето защо през годините сме създали трайни и приятелски отношения с нашите клиенти.  Работим, както с малки, така и с големи фирми.

За корпоративни клиенти, изготвяме специални оферти за комунални услуги, отговарящи на нуждите на клиента.

С повече от 10 години опит, ние знаем как да се справим в трудните ситуации.

 

Ако имате нужда от нашата помощ и услуги,  доверете ни се, ние с удоволствие ще се справим с вашият проблем!